Shandong Huayuan Humic Acid از مشتریان دعوت می کند تا با ما تماس بگیرند نمایشگاه بین المللی ماشین آلات کشاورزی تایلند 2024

2024/10/18 10:45

شاندونگ هوایوانهیومیک اسیددر نمایشگاه ماشین آلات کشاورزی 2024 در Khon Kaen، تایلند از 12-13 سپتامبر 2024 با موفقیت بزرگ شرکت کرد و مشتریان را به گرمی برای بازدید دعوت کرد. این رویداد برجسته، که به دلیل گرد هم آوردن رهبران و مبتکران صنعت شناخته شده است، فرصتی منحصر به فرد برای مشتریان فراهم کرد تا با اسید هیومیک شاندونگ هوایوان ارتباط برقرار کنند و به طور مستقیم در مورد آخرین محصولات آن بیاموزند.

image.png

Shandong Huayuan Humic Acid با تعهد به تمرکز بر مشتری، مشتاق ایجاد ارزش برای مشتریان خود از طریق راه حل های نوآورانه است. نمایندگان شرکت برای نمایش محصولات خود، بحث در مورد نیازهای مشتریان و کشف فرصت‌های همکاری و مشارکت در دسترس خواهند بود.

Shandong Huayuan Humic Acid از ملاقات رو در رو با مشتریان خود، شرکت در گفتگوی معنادار و ایجاد روابط قوی بر اساس اعتماد و درک متقابل هیجان زده است. این نمایشگاه یک تجربه پر جنب و جوش و رنگارنگ برای اسید هیومیک شاندونگ هوایوان و مشتریان محترم آن بود.

مشتریان در نمایشگاه تایلند با اسید هیومیک شاندونگ هوایوان ارتباط برقرار می‌کنند و یاد می‌گیرند که چگونه این شرکت از طریق نوآوری، همکاری و تعهد قوی به رضایت مشتری، آینده صنعت را شکل می‌دهد و پایه خوبی برای همکاری بعدی ایجاد می‌کند!

محصولات مرتبط